Haber Sitesi
HV
20 NİSAN Cumartesi 08:16

Lider VakıfBank sezonu galibiyetle kapattı

Liderliğini geçtiğimiz hafta garantileyen Sarı-siyahlılar, rakibini 3-1 yenerek Misli.com Sultanlar Ligi normal sezonunu galibiyetle tamamlamış oldu.

SPOR
Lider VakıfBank sezonu galibiyetle kapattı

İSTANBUL (İGFA Son Dünya, Türkiye Ligi ve Türkiye Kupası Şampiyonu VakıfBank, Misli.com Sultanlar Ligi normal sezonunda son maçına Kuzeyboru karşısında çıktı. Sarı-siyahlılar karşılaşmayı 3-1 kazandı ve normal sezonu 24 galibiyetle ilk sırada tamamladı. Bu zaferle VakıfBank ligin ikinci yarısını kayıpsız tamamlarken; ligdeki galibiyet serisini 16 maça çıkarttı.

VakıfBank Spor Salonu’ndaki mücadelenin çekişmeli geçen ilk setini konuk ekip 25-22 aldı. İkinci sette güçlü bir oyun ortaya koyan VakıfBank, 25-15’lik skorla durumu 1-1’e getirdi. 3. sete 11-1’lik bir seri ile başlayan sarı-siyahlılar, 25-13’lük skorla setlerde öne geçti. Son seti de 25-21 alan VakıfBank karşılaşmadan 3-1 galip ayrıldı.

VakıfBank’ta Isabelle Haak 26 sayıyla mücadelenin en skorer ismi olurken; Gabi 16, Tuğba Şenoğlu 11 sayıyla çift hanelere ulaştı. Chiaka Ogbogu’nun 9, Kübra Akman’ın 7 sayı kaydettiği karşılaşmada Zehra Güneş 4, Michelle Bartsch-Hackley ve Cansu Özbay ise 1’er sayı buldu.

Misli.com Sultanlar Ligi’nde normal sezonun tamamlanmasının ardından play-off eşleşmeleri de belirlenmiş oldu. Buna göre VakıfBank, play-off’ta ligi dördüncü sırada tamamlayan THY ile eşleşti.

AdminAdmin

YORUMLAR
ÇOK OKUNANLAR