Haber Sitesi
HV
18 NİSAN Perşembe 11:45

Özge Borak, Leyla Atakan'ı canlandırıyor

MAGAZİN
Özge Borak, Leyla Atakan'ı canlandırıyor

KOCAELİ (İGFA Türkiye’nin önemli oyuncularından oluşan güçlü kadrosuyla dikkat çeken Leyla Hanım filminin çekimleri tüm hızıyla devam ediyor. İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet Leyla Hanım film setini ziyaret etti. Başkan Hürriyet filmin oyuncu kadrosu ve teknik ekibiyle sohbet ederek çalışmalarında başarılar diledi. Oyuncular İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet’e filme verdiği desteklerden ötürü teşekkür ederek böyle bir filmde yer almaktan mutluluk duyduklarını ifade ettiler.

İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet film setine gerçekleştirdiği ziyarette yaptığı açıklamada, “Şu anda Leyla Hanım filminin setindeyiz. Burası büyük bir film platosu. Bu platoda ve birkaç ayrı yerde filmimiz çekiliyor. Çok kıymetli oyuncu kadrosu, çok kıymetli teknik kadro ve çok sayıda çalışan emekçi arkadaşlarımız var burada. Çekimler uzun zamandır sürüyor. İnşallah yakın zamanda bütün kentimize, halkımıza ve bütün Türkiye’ye bu filmi gururla izlettirmek istiyoruz.

Leyla Atakan’ı canlandıran ünlü oyuncu Özge Borak, tek  dereceli seçim sisteminde Türkiye’nin seçilen ilk kadın belediye başkanı olan Leyla Atakan’ı oynamak çok güzel bir duygu olduğunu söyledi. 

Feridun Özbay’ı canlandıran Devrim Nas ise bir ilçe belediyesinin böylesine güzel bir filme destek olmasından duyduğu memnuniyeti dile getirerek, ″İzmit benim için önemli bir yer. İzmit çocukluk dönemimin önemli bir noktasında duruyor. Akrabalarımdan dolayı hep ziyaret ettiğim, bildiğim, gelişimini izlediğim bir kent İzmit. Bir anlamda çocukluğumu da tekrar yaşıyor gibi hissediyorum. Kadının dünyada ve siyasetteki yerinin altını çizen bir proje olan Leyla Hanım film projesi içinde olmaktan ve elimden geldiğimce destek vermekten çok mutluyum” dedi.

Abdurrahman Yüksel’i canlandıran ünlü oyuncu Bekir Aksoy da, “Bu film salt bir kadın hikayesi olmaktan çıktı. Leyla Hanımın hikayesi aslında yerel bir hikayeymiş gibi duruyor ama çok evrensel bir yere taşınacak bu filmle beraber″ dedi.

AdminAdmin

YORUMLAR
ÇOK OKUNANLAR