Haber Sitesi
HV
28 MART Perşembe 12:53

Sakarya Büyükşehir'in pedalı Azerbaycan'da şampiyon oldu

Hanesine her gün yeni bir başarı ekleyen Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü'nün sporcusu Ali Gurbanov, Azerbaycan'da koşulan Kuboku Turu'nun şampiyonu oldu.

SPOR
Sakarya Büyükşehir'in pedalı Azerbaycan'da şampiyon oldu

SAKARYA (İGFA Sakarya Büyükşehir Belediyesi, sporun her alanında başarıdan başarıya koşuyor. Özellikle bisiklekt alanında kurulan Sakarya BB PRO Team takımının sporcuları, önlerine koydukları
hedeflere bir bir ulaşmaya başladı. Takımın başarılı pedallarından bir tanesi olan Ali Gurbanov, Azerbaycan'da gerçekleştirilen Kuboku Turu'na katıldı.

Yarışın ilk gününde 15 kilometrelk bireysel zamana karşı yarışta iyi bir derece elde eden Gurbanov, ikinci gününde yapılan 80 kilometre yol yarışında çizgiyi geçti ve derecelerin toplamıyla iki farklı kategoride şampiyon oldu. U23 yarışları ve Elit kategorisinde en iyi süreyle yarış bitiren sporcu olan Gurbanov altın madalyayı aldı. Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan açıklamada, ″Bisiklet takımımız, Sakarya'yı gururlandıran ve bu alanda iddiasını artıran başarılar elde ediyor. Sıkı bir hazırlık ve kaliteli
bir kadroyla derecelerin sahibi oluyoruz. Son yarışta şampiyon olan bisiklet sporcumuz Ali Gurbanov'u tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum″ denildi.

AdminAdmin

YORUMLAR
ÇOK OKUNANLAR